Over het Webinar

Elke crisis is een inspiratiebron voor vernieuwing. De huidige crisis in het bijzonder daar digitalisering plotseling de norm is geworden. Klantbehoeften veranderen razendsnel. Alles wat in beton gegoten leek qua werkwijzen en manier van zakendoen wordt onder grote druk plotseling vloeibaar. Jij moet het ijzer smeden als het heet is; dat betekent nu!

In deze inspiratiesessie nemen we jou mee in de waardecreatie met services. Aan de hand van praktijkvoorbeelden zie jij hoe services meer dan ooit bijdraagt aan de continuïteit van jouw business. Tevens laten we zien hoe de huidige dynamiek dit kan versnellen, waarmee jij klantverwachtingen kunt overtreffen en jouw winstgevendheid gaat vergroten.

Resultaat na het webinar

Na deze inspiratiesessie heb je een goed begrip wat services voor jouw bedrijf kan betekenen. Tevens leveren we je een aantal praktische tools aan waarmee jij servicebehoeften van klanten snel kunt inventariseren inclusief handige tips waarmee je jouw winstgevende service organisatie kunt bouwen. 

Programma

  • Services als duurzaam verdienmodel
  • Welke waarde het kan brengen
  • Jouw situatie
  • Tools hoe jij het morgen kan oppakken

Arno Eussen
Is expert op het gebied van services. Hij neem jou mee in zijn ervaringen in het ontwikkelen van servicebedrijven. Daarin worden de kansen, valkuilen en succesfactoren uitvoering belicht.

Linda van Aken
Is expert op het gebied van sociale innovatie. Vanuit haar ervaringen op het gebied van het ontwikkelen van serviceactiviteiten belicht zij de menskant in de ontwikkeling van de organisatie. Zowel het proces als effectieve tools zal zij met je delen.

Voor wie is dit interessant?

Voor iedereen die zich bezighoudt met Business Development binnen scale-up bedrijven in de maak- en techindustrie.
Concreet voor: CEO’s, ondernemers, business development managers en R&D managers.

Details webinar

  • Start: 13:30 uur
  • Einde: 15:00 uur
  • Techniek: ZOOM

Aanmelden kan via het onderstaande formulier:

* verplichte velden